Evenementen

13
nov

Herfstlunch 2019

Na een ochtend hard werken door onze keukenprinsen en prinsessen werd de tafel in de kleine kas feestelijk versierd en gedekt.
Dit werd uiteraard verzorgd door onze gastvrouw Jolanda.

Het zonnetje scheen hoog aan de hemel en dat maakte een aangename mediterrane temperatuur.

Zoals we dat gewend zijn werd al het lekkers gepresenteerd en mochten onze koks hun kookgeheim toelichten.

We hadden deze keer een kleine prijspakker want eenieder van ons had een paar kleine eikeltjes bij zijn of haar bord liggen met daarop een nummer, spannend allemaal.

Dit nummer was gelinkt aan een lekkernij op tafel zoals pompoenen en zo, het was net kienen maar dan voor elk van ons een prijs, leuk hè ?

Vester had een heerlijke Rucolasalade gemaakt waarvan ik het recept niet verklap maar het smaakte voortreffelijk.

Er was ook lekkere kweeperenmoes allemaal teveel om hier op te noemen, maar er kon geen restaurant tegenop dat kan ik jullie verzekeren, onze eigen mini Beluga met allemaal topkoks CHAPEAU.

Het duurde natuurlijk veel tekort, maar aan alles komt ook een einde en na opgeruimd te hebben ging iedereen van ons zijnsweegs met naar ik hoop een goed gevoel.

Denk het wel.

About Beheer VNJ

Leave a Reply