Evenementen

28
jun

Druk bezochte open dag in de Natuurtuinen

Op zondag 5 juni hebben circa 250 mensen onze Natuurtuinen bezocht.

Het was een stralende dag én er was een boeiend programma voor jong en oud. Kinderen hebben onder begeleiding van vrijwilligers plantenhangers gemaakt. Met trots liepen ze ermee rond. Ze hebben appeltjes adipex geschild (en opgegeten), kruidenbundeltjes gemaakt, het kabouterpad ontdekt en over het blote voeten pad gelopen. De nieuwe pizza-oven was een succes, kinderen en volwassenen genoten van een heerlijk stuk pizza.

Verder was er pas geslingerde honing te koop en (zelfgebakken) koek en cake en was er een proeverijtje in de ecologische moestuin.
De verschillende rondleidingen, presentaties, workshops en stands werden goed bezocht door de bezoekers. De mensen toonden veel interesse, hebben de nodige informatie opgedaan en genoten van al het moois dat de Natuurtuinen bieden. Ondanks de drukte was de sfeer zeer ontspannen en gezellig.

Veel vrijwilligers hebben samen met Yvonne deze open dag voorbereid, de PR van het CNME is ingezet en met z’n allen hebben we er een zeer geslaagde dag van gemaakt!

About Beheer VNJ

Leave a Reply